Bilden visar ett inbrottslarm installerat på ett företag - FST Säkerhet

Larm för företag – mer än bara inbrottslarm

När du tänker på ett inbrottslarm ser du kanske framför dig en sensor som sätter igång vid rörelse, glaskross eller liknande. Denna aktiverar en siren, och så kontaktas ett vaktbolag eller larmcentral. Det är det klassiska vad gäller larm. I vår värld räcker inte detta, utan skyddet bör kompletteras med förhindrande och avskräckande åtgärder. En person som tar sig in i dina lokalen hinner ofta orsaka skada innan väktare eller motsvarande är på plats. Det bästa är ju självklart om inbrottstjuven eller -tjuvarna aldrig ens tar sig in i lokalen.

Hur kan jag komplettera mitt inbrottslarm för företaget?

Vi jobbar alltid förebyggande. Med ett bra mekaniskt skydd blir det svårt att ta sig in. Galler och dörrar i lokalen som efter stängningsdags eller vid inbrottsförsök, fälls ner/stängs försvårar intrånget. När detta kompletteras med ett inbrottslarm ökar dina chanser att det stannar vid ett inbrottsförsök. Om inbrottet ändå är ett faktum har vi lösningar som fördröjer och distraherar inbrottstjuven tills väktare eller polis kommer. Exempel på lösning är dimgeneratorer som fyller lokalen med rök, kombinerat med ett kraftigt blinkande ljus och moderna sirener så blir tjuven desorienterad.

Vill du veta mer – ta kontakt

Kontakt
Mathias installerar ett skräddarsytt larm för klient - FST Säkerhet

Skräddarsydda larm för företag

Som leverantör av säkerhetslösningar och tjänster jobbar vi alltid med ett helhetstänkande och integrerar våra kunders olika system. Detta för god kontroll och ett enkelt handhavande. Alla verksamheter är dock olika, och det finns inte en lösning som passar alla. Därför skräddarsyr vi alltid våra lösningar efter kundens behov. Vi fungerar även som rådgivare, så att du får hjälp att välja det inbrottslarm för företag som passar din verksamhet bäst. Kontakta oss här om du vill ha kontakt.

Är ni ett larmbolag?

FST Säkerhet är ett företag som levererar helhetslösningar inom säkerhet. Det kan handla om inbrottslarm för företag, liksom brandskydd och brandskyddsmateriel – och även lås och trygga lösningar för lås och passersystem. Så för att besvara frågan är vi ett larmbolag, men vi är mycket mer än så. Vi erbjuder inte väktartjänster annat än genom samarbeten med befintliga vaktbolag. Vi har å andra sidan bra kontakter och ett stabilt nätverk, och kan därför hjälpa er med behov av bevakning, fria utryckningar, koppling till larmcentral och allt vad det kan vara.

Fungerar larmsystemen tillsammans med övriga tjänster?

Svar ja! Vi är skickliga på att väva ihop tjänster och få system att jobba ihop. Målet är att kunden själv ska kunna hantera sina system utifrån ett och samma interface. Vi kallar den tjänsten för överordnade system, och du kan läsa mer om den här. För dig som vill att larm, brandskydd och låssystem ska lira tillsammans – gratulerar, du har hittat rätt leverantör!

Varför ska jag välj er som leverantör av larm till företag?

För att vi tänker ur kundens synvinkel. För att vi tror att det säkraste företaget är det som inte bara har ett säkert system för inbrottsskydd, utan även har ett lättskött system. Ett säkerhetssystem är inte starkare än den mänskliga faktorn, och risken är större att det blir fel om saker och ting är för krångliga att hantera. Med detta i åtanke ser vi till att skapa något som ger dig överblick, som är lätt att hantera utan långa utbildningar och som självklart är säkert och skyddar ditt företag.