Passersystem för alla typer av företag

Vi hjälper till med allt från enklare passersystem, där användare kommer in med en kod, till tungt krypterad avläsning av passerkort. Precis som med övriga teknikutvecklingen har även det här segmentet utvecklats. Stora tunga nyckelknippor är sedan länge ett minne blott, och i dag erbjuder vi väldigt användarvänliga och smidiga lösningar. Har du ett litet företag med få anställda på ett kontor? Då kan det räcka med ett enkelt molnbaserat passersystem. För den större organisationen lämpar sig passerkort eller krypterad mobil-upplåsning kanske bättre.

Vill du också minska din nyckelhantering?
Kontakta oss!

Kontakt

Passerkontroll med kontroll

Dagens moderna system innebär att du kan se vilka passerkort eller nycklar som är aktiva, och du kan till och med se vem som är inne på området eller i lokalerna vid en given tidpunkt. När du köper passerkontroll från oss kan du vara säker på att få kontroll. Vårt åtagande för denna tjänst är flexibelt. Vi kan sköta hela systemet med användarhantering och utskick av kort, eller så hjälper vi dig att själv kunna hantera det. För dig som inte ändrar användare så ofta, som bostadsrättsföreningar, kan det vara smidigt att låta oss sköta hanteringen.

Ett modernt system för passerkontroll utav en specialist - FST Säkerhet
Bild på en server med stöd för passerkontroll - FST Säkerhet

Bekymmersfri serverhantering

För dig som vill ha passerkontroll och upplåsning elektroniskt krävs det en server med användarhantering och övriga funktioner. Denna kräver regelbundet underhåll. Vi på FST Säkerhet kan erbjuda server-hosting. Fördelen för dig är att vi sköter hård och mjukvaruuppdateringar, backuper och annat som är nödvändigt för att servern ska fungera optimalt. Vid varje given tidpunkt äger ni den data som finns, och slipper samtidigt höga driftkostnader på att hantera serverdatorer. Kontakta oss om du vill veta mer om denna tjänst.

Passersystem elektroniskt - läs mer

Självklart har vi kolla på detta. Det vet alla våra nöjda kunder, som i dag har en betydligt enklare vardag jämfört med nyckelknippe-eran. Den här tekniken är beprövad och tillförlitlig, och vi använder godkända elektroniska lås. Som företagare har du mycket att vinna på att göra ditt dörrlås elektroniskt. Med våra olika lösningar kan du öppna dörrar och portar enkelt med digitalt dörrlås och uppkopplade lås. Smarta lås har kommit för att stanna helt enkelt. Det är slutfipplat med nyckelknippor – använd kod, kort eller smartphone. Lås upp dörren enkelt med elektromekaniska lås. De kunder vi har hjälpt över till det nya digitala sättet, att arbeta med digitala lås. Låset är självklart en godkänd låsenhet, som ka  släppa in behöriga och stänga ute obehöriga. Vidare kan det enkelt spärras om problem uppstår.

Vad kan ni mer hjälpa till med?

Vi på FST Säkerhet tar ett helhetsgrepp om din säkerhet. Det innebär att vi hjälper med dörrar och passersystem, men även brandskydd, SBA och annat som kan sorteras under säkerhet. Detta inkluderar brandredskap, skyltar och annat brandskyddsmateriel. Lite av vår specialitet är att kundanpassa lösningarna, så att det blir mer intuitiva och lättskötta – något som faktiskt höjer säkerheten i sig. En användare som vet vad hen gör, är en säker användare. Detta kan du läsa mer om här. Vi utbildar även personal på systemen.

Hur gör jag om jag vill ha kontakt med er?

Du kan kontakta oss här på kontaktsidan. Vi vill gärna ha en dialog med dig, och höra vilket behov du har. Alla företag är olika och har olika behov – även om de är verksamma inom samma bransch. Därför tror vi inte på ”one size fits all” – utan förespråkar skräddarsydda lösningar som får dig som kund att leverera på topp. Varje dag. Välkommen att höra av dig till oss på FST Säkerhet!